Iz naše ponudbe
KULINARIKA
Kuharji cateringa Koren pri pripravi kulinarične ponudbe sledijo slovenski tradicionalni kuhinji, ki ji s sezonsko domačo zelenjavo, sadovi morja in zelišči dodajo pridih svežine in sodobnosti. Pripravljamo manjše in lahkotnejše kulinarične zalogajčke, ki jih gostje zaužijejo stoje, in pestre večhodne jedilnike, ki jih oblikujejo zahteve in okusi naročnika. |
KAKOVOSTNA HRANA
Čeprav je ponudba raznovrstnih živil, posebej sadja in zelenjave, pestra in dosegljiva v vseh letnih časih, to še ni zadosten pogoj za polnovredne, okusne in predvsem zdrave jedi. Gostinstvo in catering Koren se premišljeno loteva oblikovanja kulinaričnih ponudb in v prvo vrsto postavlja domače in sezonske sestavine. S sledenjem hrane od njive do krožnika s sistemom HACCP zagotavlja zdrave in kakovostne jedi. |
IZBOR HLADNIH JEDI
Dobrote kraške burje s polnjenimi olivami in parmezanom
Goveji rostbif na motovilcu z brusnicami
Svinjska pečenka na hladno s kislo zelenjavo
Dolenjska šunka v testu z jabolčnim hrenom
Puran ¨Orly¨ s tatarsko omako
(ocvrti puran v pivskem testu)
Spomladanski zavitki s sladko-kislo omako
Sirov tris z orehi in domačim medom
Dimljen losos na rukolovi posteljici s prepeličjimi jajčki in kaviarjem
Hobotnica z gamberi in češnjevim paradižnikom
Popečene bučke z bučnimi semeni in bučnim oljem
Paradižnik z mladim sirom in olivami
Francoska solata
IZBOR KRUHA
Kruhove pogače
IZBOR SLADKO
Sveže rezan ananas s cimetom in kokosovo moko
Sveže grozdje
Panakota z jagodnim prelivom
Pena bele čokolade z mareličnim prelivom
Prekmurska gibanica
IZBOR TOPLIH JEDI
Gluhi štruklji
Sirovi štruklji
Porova pita
Goveji rostbif v jučkovi omaki
Puranja rulada z jurčkovim nadevom v zlati omaki
Zelenjavna lazanja
Njoki z bučkami in žajbljem
Morska rižota z ribo in školjkami
Idrijski žlikrofi s škampovim mesom v žafranovi omaki
IZBOR SOLAT
Testeninska solata s tuno
Rukola s parmezanom
Popečene bučke z bučnimi semeni in bučnim oljem
Motovilec s kuhanim jajčkom
Popečena zelenjava po mediteransko
Paradižnik z mladim sirom in črnimi olivami
IZBOR KRUHA
Kruhove pogače
IZBOR SLADKO
Sveže rezano sadje s kokosovo moko
Minjoni
Jabolčni zavitek
Crème Brûlée
IZBOR HLADNIH JEDI
Dobrote kraške burje s polnjenimi olivami in parmezanom
Goveji rostbeef na motovilcu z brusnicami
Dimljen losos na rukolovi posteljici s prepeličjimi jajčki in kaviarjem
Paradižnik z mocarelo in pestom
Spomladanski zavitki s sladko-kislo omako
Popečeni jajčevci z balzamičnim kisom in pinjolami
Popečen mladi sir s črnimi olivami
IZBOR TOPLIH JEDI
Gluhi štruklji
Kruhove rezine v ovoju pršuta
Pražen krompir
Zdrobove rezine
Goveji rostbeef v jurčkovi omaki
(svinjina ovita v slanino in suho sadje)Piščančji dunajčki z limono
Jelenovi medaljončki v brinovi omaki
Telečje rezinice s sušenim paradižnikom in kaprami
Njoki z jurčki
Idrijski žlikrofi s škampovim mesom v žafranovi omaki
IZBOR KRUHA
Kruhove pogače
IZBOR SLADKO
Sveže rezan ananas s cimetom in kokosovo moko
Sadne košarice
Tiramisu
IZBOR HLADNIH PRIGRIZKOV
(jedi so razstavljene na bifejski mizi )
IZBOR MESNIH PRIGRIZKOV
Pšenična ciabata z zeliščnim namazom in pršutom
Dolenjska šunka v testu z jabolčnim hrenom
Puran ¨Orly¨ z majonezno omako
IZBOR RIBJIH PRIGRIZKOV
Ocvrti ribji kroketi v ovoju bučk
Škampovi repki z avokadovo omako
Hobotnica z gamberi v solati z jagodami
IZBOR ZELENJAVNIH PRIGRIZKOV
Spomladanski zvitki s sladko-kislo omako
Češnjev paradižnik z mocarelo in pestom
Parmezanove posodice s špinačnim musom
IZBOR SLADKO
Čokoladna fontana s sveže rezanim sadjem
Čokoladni pena z borovničevim želejem
Sladoled z vročimi višnjami
IZBOR KANAPEJEV
S pršutom in polnjeno olivo
S prekajeno šunko in kislo gobico
S popečeno bučko, češnjevim paradižnikom, mocarelo in baziliko
Z dimljenim lososom in kaviarjem
S sirnim namazom in lešnikom
IZBOR SLADKO
Sveže rezano sadje s cimetom
Jagode
Sacher minjoni
IZBOR TOPLIH NAPITKOV
Kava z mlekom
Čaj različnih okusov
IZBOR PRIGRIZKOV
Maslo in med na rženem kruhu
Polnozrnat rogljiček z marmelado
Sveže sezonsko sadje
Ovseni kosmiči s suhimi slivami in jogurtom
IZBOR NAPITKOV
Naravni pomarančni sok
Jogurt
IZBOR TOPLIH NAPITKOV
Kava z mlekom
Ječmenova kava
Čaj različnih okusov
IZBOR NAPITKOV
Sok (Fructal)
Voda (Radenska)
Jogurt
IZBOR PRIGRIZKOV
Rogljički z marmelado
Čajno pecivo
Slano pecivo
Sveže rezano sadje
IZBOR MINI SENDVIČEV
Sendvič z olivnim namazom, pršutom in sirom
Sendvič z namazom, paradižnikom, mocarelo in baziliko
IZBOR PIT
Špinačna pita
Kiš pita
IZBOR PRIGRIZKOV
Mini kvašeni rogljički (s skuto in lososom)
Spomladanski zavitki s sladko-kislo omako
Popečena polenta s skuto in pršutom
SLADKI IZBOR
Grozdje
Jagode
Čokoladna pena z malinovim prelivom
Panakota z jagodnim prelivom
IZBOR NAPITKOV
Sveže stisnjen pomarančni sok
IZBOR MESNIH JEDI
Čevapčiči
Goveji rostbif z zeliščnim maslom
Puranji medaljončki s sirom
Svinjska vratovina s česnom
Svinjska ribica v ovoju slanine
Mesna nabodala
Mini hrenovke
Vješalica
IZBOR RIBJIH JEDI
File brancina na zelenjavni posteljici
Lignji na žaru
IZBOR ZELENJAVNIH JEDI
Mladi sir na žaru
Popečena polenta
IZBOR SOLAT
Rukola s parmezanom
Paradižnikova solata
Grška solata
Kumare z jogurtom
PRILOGE
Kajmak
Gorčica
Ajvar
Čebula
Tzatziki
Tržaška omaka
IZBOR KRUHA
Kruhove pogače
IZBOR SLADKO
Sveže rezano sadje s kokosovo moko
Carski praženec z gozdnimi sadeži
Flambirane banane s sladko smetano
IZBOR HLADNIH JEDI
Dobrote kraške burje s polnjenimi olivami in parmezanom
Divjačinska pašteta s pistacijami
Koroška skuta z bučnim oljem in semeni
IZBOR JUHE
Jurčkova juha s popečenimi kockami kruha
IZBOR TOPLE PREDJEDI
Njoki z bučkam in žajbljem
IZBOR GLAVNE JEDI
Goveji medaljonček z jurčki na krosantu
Telečji medaljonček s sušenimi paradižniki in kaprami
Puranja rulada s špinačnim musom v omaki
Tris štrukljev (skutni, korenčkovi, zeliščni)
Sortirana zelenjava z maslom
IZBOR SOLATE
Mešana solata sezonska (zelena, zelje, fižol, paradižnik)
IZBOR KRUHA
Kruhove pogače
IZBOR SLADKO
Sveže rezano sadje s kokosovo moko
Čokoladna torta z vanilijevo kremo
IZBOR JUHE
Goveja juha z domačimi rezanci
Gobova juha z vodnimi žličniki
IZBOR TOPLIH JEDI
Sirovi štruklji
Kruhove rezine v ovoju pršuta
Goveji medaljončki v jurčkovi omaki
Pražen krompir
Piščančji dunajčki z limono
Sortirana zelenjava z maslom in popečena zelenjava
IZBOR SOLATE
Rukola s parmezanom
Paradižnik z mocarelo
Zeljnata s fižolom
Motovilec s kuhanim jajčkom
IZBOR KRUHA
Kruhove pogače
IZBOR SLADKO
Sveže rezano sadje s kokosovo moko
Sadna rezina s sadnim kulijem