MNENJA


Na gostinstvo Koren se lahko vedno zanesemo, saj nam pogostitev pripravijo za vse priložnosti (protokolarni sprejemi, konference, občni zbori, poroke, obletnice, itd,…). Njihova hrana ima poseben okus, poleg tega nas vedno razveseli s svežimi, domiselnimi in lepo servisiranimi jedmi. Strežno osebje je zelo prijazno in prilagodljivo, obenem pa na visoki ravni profesionalnosti. Skrajšano bi lahko bi rekli, da so skorajda že kar stalnica pogostitev na gradu Jable v Loki pri Mengšu.


Tomaž Rogač
Ustanova - Center za evropsko prihodnost


Center RS za mobilnost in evropske programe izobraževanja in usposabljanja v sklopu svojega dela vsako leto organizira več delavnic in seminarjev za prijavitelje projektov. Kadar omenjeni dogodki potekajo na Centru, udeležence pogostimo s storitvam cateringa Koren & co. Osebje je zelo prijazno in ustrežljivo, hrana pa raznovrstna, kakovostna, okusna in odlično pripravljena. Še posebej nas veseli, da so v Korenu zelo poslušni za naše želje in predloge, ki jih z veseljem upoštevajo. Z drugimi besedami: odlično razmerje med količino, kakovostjo in ceno.


Lina Bobovnik

CmepiusNjihove storitve so kvalitetne in profesionalne. Okusna hrana, hitra odzivnost, prilagodljivost in prijazno osebje.Milena Kus
SERVIER Pharma, d.o.o.ŠD Riba in Koreni nismo samo poslovni partnerji, smo preprosto povezani. Kadar potrebujemo hrano na dogodkih v naši organizaciji - plavalno varstvo, tekme, seminarji ... vemo, da bodo za nas poskrbeli. Zaupamo en drugemu in imamo podobne poglede na svet. Pri Korenu se odzivajo na naše pobude in predloge! Hvala!

Barbara
ŠD Riba


‘’S Koren&Co. catering sodelujemo že nekaj let pri pripravi in pogostitvi tako formalnih kot neformalnih srečanj.  So prijazni, zanesljivi, in vedno ustrežejo vsem našim željam. Daniela in Luka poskrbita za skrbno izbrane menije, jedi so okusne, sama pogostitev in postrežba pa vedno profesionalna in kreativna. Koren&Co priporočamo vsem za pogostitve na poslovnih in družabnih srečanjih''

Lana

A.T. Kearney Svetovanje d.o.o.